joi, 23 februarie 2012

Great cooking is not for the faint of heart

"Great cooking is not for the faint of heart. You must be imaginative. Strong-hearted. You must try things that may not work. And you must not let anyone define your limits because of where you come from. Your only limit is your soul. What I say is true: anyone can cook, but only the fearless can be great."

Din acest film foarte drăguț numit Ratatouille ne-am inspirat și noi. Acest "petit chef" ne-a inspirat și ne-a dat curajul să pornim această mare aventură în lumea fascinantă a gusturilor culinare. Chiar este adevărat, cu puțin ajutor din partea prietenilor poți face orice dacă, cu adevărat iți dorești. În plus noi avem și o mică armă secretă.

Exact ca și în film noi îl avem pe "petit chef-ul" nostru care ne ghidează în îmbinarea aromelor. Nu este el la fel de apreciat ca acest șoricel Ratatouille dar cu siguranță are potențial. Vi-l prezint pe micul nostru ajutor de bucătar, Potaie (probabil că vă întrebați de ce se numeste astfel, ca sa fac o mică paranteză este un hamster foarte educat și cuminte, este ca un cățel mic și dresat numai că este mai agil și mai dornic să ne ajute în aventura noastră). Cum ne-ar spune și Ratatouille pe parcursul filmului : BON APPETIT!

Micul nostru șoricel pofticios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu